Január végére különleges kalandtúrára invitáljuk olvasóinkat a Hógolf Világbajnokság színhelyére, Obertauernbe.

Nagy feltűnést keltett, amikor három évvel ezelőtt Obertauern, az Alpok felkapott, de barátságosságát, egyedi hangulatát végig megőrző síparadicsoma megrendezte a Hógolf Világbajnokságot. Azóta nagyon sok magyar látogatott el a mindig hóbiztos, 100 kilométernyi pályával rendelkező, 1700 méteres magasságban levő településre, közöttük olyan ismert személyiségek, mint Tóth Gabi, Kovács Ági, Béres Alexandra, Katus Attila vagy idén decemberben Michelisz Norbert.

A magyar WTCC autós világbajnok alaposan megpörgette a BMW-t, amikor  a stresszes szezon végén síelésre Obertauernbe érkezett, s többek között téli, erdős pályán is repesztett.

12-dec-10-obertauern.jpg

Aki kedvet kap, január végén igazi kalandtúrán vehet részt olvasóink közül is, hiszen a Havazin tévés símagazinnal karöltve megrendezzük a „Ski & Drive” (Síelj és Vezess) kalandtúrát. 2013 január 26-január 2. között síelhetnek a részvevők Obertauernben, de a közeli, alig 10 perces autózásra levő Alpine Driving Center havas-jeges kiképzőközpontjában Tóth Zoltán „Totti” BMW instruktortól három nap alatt azt is elsajátíthatják, hogyan lehet biztonságosan vezetni az extrém téli körülmények között. Aki pedig inkább a wellneszezést vagy a fitneszt helyezi előtérbe, a négycsillagos Marietta szállodában azt is megtalálja.

Információk, jelentkezés január 4-ig: Tours For You Utazási Iroda, Budapest III. Bokor u. 12.

Telefon: 06-1-250-8132

E-mail: info@toursforyou.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr164957543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása