A jó idő hatására szerte az országban március elején kinyitottak a golf klubok.

A rendkívül enyhe időjárás kedvében jár a golfozóknak, mert egyre-másra nyitnak ki azok a golfpályák, amelyek a válság ellenére tovább üzemelnek hazánkban. Beszámoltunk már a Magyar Golf Clubról, de Budapesten is lehet játszani a három pályán.

Érdekesség, hogy általában a tavalyi árak maradtak érvényben, tehát az inflációs emelési terveket száműzte a rideg tény: a golfozóknak kevesebb pénzük van, s ha a pályák nem akarják elveszíteni őket, jobban teszik, ha változatlan áron kínálják szolgáltatásaikat, netán engednek, vagy kedvezményeken gondolkodnak.

2013 03 05 nyitas golf.jpg

Olvasóink tájékoztatása szerint Máriavölgyben is remek a hangulat, kifejezetten jó állapotban van az új kezekbe került pálya, a greeneken is irányt tart a labda, természetesen üteme lassú még, de ilyen tavaszi időben a greenkeeperek hamarosan felfuttatják a sebességet.

A Balaton környékén is nagyüzem van, hiszen a Royal Balatonban is megjelentek az első játékosok, akik elégedetten nyilatkoztak a pálya állapotáról. A klub menedzsmentje azt közölte szakmai portálunkkal, hogy március 15-től teljes lesz a kiszolgálás, mert kinyitják a klubházat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr905117600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása