A legjobb magyar női golfozó szerepel csütörtökön a nagy magyar szórakoztató tévéshowjában!

A magyar golf lassan-lassan polgárjogot nyer hazánkban is, bár sajnos még mindig nagyon sok az előítélet a sportággal szemben. A golfszövetség és a MOB hivatalos találkozója azonban arra utal, hogy a sportág olimpiaivá válása bizonyos kedvező folyamatokat elindíthat.

Rózsa Csillának a World Junior Golf Series amerikai állomásán elért kimagasló, második helyezése is ráirányította a hazai figyelmet a golfra, függetlenül attól, kik és miért vitatkoztak a „World Junior Golf Series Player of the Year” titulusról, amit a magyar játékos megkapott, s amire büszke lehet.

rózsa csilla fábry 2013 02 11.jpg

A sikerek megnyitották az utat a média irányába is, amiknek újabb örvendetes jele, hogy Magyarország egyik legismertebb showjában, Fábrynál fog vendégeskedni a junior játékos e hét csütörtök, február 14-én este az M1-en. Függetlenül a showman megítélésétől, meg kell tudni becsülni azt a pillanatot, amikor golfütő és játékos kerül nézett magyar tévéműsor stúdiójába…

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr775074793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása