A két méteres putt

2013.03.26. 11:27

Szerző: golfdroid

Címkék: phil mickelson

Rendkívüli gurítási képességével Phil Michelson jól kezdte az idényt, de a múlt héten visszaesett.

Phoenixben magával ragadta a közönséget: az arizonai sivatagból érkező borzalmas hőhullám és szél sem tudta megállítani Phil Michelsont, amikor félelmetes rekordot állított fel. A balkezes játékos rendkívül jól ütött fel a greenekre, ott pedig remekelt. A két méteres belüli gurításai kivétel nélkül megültek a lyukban. Az amerikai tévéközvetítések közben bejátszott statisztikákon látni lehetett, hogy az idei első versenyeken 67 ilyen gurításából nem kevesebb, mint 67 talált célba – példátlan precizitás. Nem csoda, hogy Phoenixet a nézők körében egyébként rendkívül népszerű Phil uralta.

michelson 2013 03 26.jpg

A hétre fordult a helyzet, Michelson elvesztette korábbi biztonságát a greeneken, s ez meg is látszott az eredményén az Arnold Palmer PGA versenyen. Ebből is világossá válik, hogy a mai modern golfban megnő a puttolás jelentősége. Az idei versenyeket látva csak igazat adhatunk a golf nagy öregjének, Arnold Palmernak, aki elmondta: olyan jók és atlétikusan képzettek a játékosok, annyira rugalmasak a felszerelések, hogy aki egy adott par 5-ös pályaszakaszon nem üt négy nap alatt legalább 3 birdiet, annak semmi esélye nincs a jó eredmény elérésére. Miután pedig a modern golfban minden pályán birdie eséllyel ütnek fel a greenekre, az nyer, aki jobban gurít!

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55172342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása