Tim Clark, Brian Gay, Matt Kuchar, Justin Rose, Jhonattan Vegas – róluk szólt minden. A 33 éves veterán megmutatta a mezőny többi tagjának, hogy még érdemes vele számolni. A mindig mosolygós Matt Kuchar, karrierje legnagyobb győzelmét könyvelhette el a Players Championshipen.

 
Kuchar a záró fordulóban mindössze kétszer bogey-zott, így 2-vel par alatt 70 ütésből hozta a kört, míg összesen 13-mal tudott jobbat az „előírtnál”. Nem sokkal maradt le tőle Martin Laird, Zach Johnson, Rickie Fowler és Ben Curtis sem, ők két ütéssel szakadtak csupán le a bajnoktól. Kuchar szokásához híven csak mosolygott, de hát ugyan miért ne tette volna – élete legfontosabb győzelmén volt túl, ráadásul 1,7 millió dollárral gazdagodott. Egy meglehetősen érdekes Players Championshipen vagyunk amúgy túl. Egy olyan versenyen, ahol Tiger Woods igazából egyszer sem érezhette közelebbről a végső győzelem esélyét, ahol Rory McIlroy és Ernie Els még a cut előtt távoznak, és ahol egy bizonyos Kevin Na ismét mindenkit az őrületbe kerget ütés előtti rituáléival. A legnagyobb baj azonban az volt, hogy Na most saját magát készítette ki. A koreai golfozó együtéses előnnyel kezdte meg a negyedik játéknapot, de aztán olyannyira elhúzódott a köre, hogy a nagy igyekezet során már nem tudott kellőképpen koncentrálni.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr484522151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása