Hazai golfklubjaink akciókkal próbálják játékra ösztönözni a talán még téli almukat alvó golfozókat.

A hét elejéig tart a rendkívül enyhe időjárás, utána azonban ízelítőt fogunk kapni a tél utolsó támadásából. A szomszédos Ausztriában rettegnek a hideghullámtól a golfpályák greenkeeperei, hiszen sok helyen -10 fokot jósolnak nagy hóval. Ebből bizony hozzánk is jutni fog valamennyi.

Márpedig eddig a jó időt kihasználva a klubok dicséretes munkát végeztek. A megnyitásokról már beszámoltunk. Most arról értesültünk, hogy Balatonudvariban a Royal Balaton Golf & Yacht Clubban rendkívüli ajándékkal kedveskednek a hölgyeknek nőnap alkalmából: felére csökkentették számukra a greenfeeket, de nemcsak egy napra, hanem egész héten át, gyakorlatilag március 15-éig, amikor viszont újabb ajándékként kinyitják a klubházat is! Megtörtént az első green nyírás is, tehát – amennyiben az idő nem romlik el túlságosan, nem fagy és nem jön nagy hó – akkor a hónap második felében kényelmesen, élvezetesen lehet majd játszani.

nőnap golf 2013 03 09.jpg

Budapesten a Highlandon is azzal számolnak, hogy a rendkívül korai idő ellenére tovább tudják javítani a fű minőségét, s ez azt jelenti, hogy hamarosan (a tervek szerint március 17-én) már meg kívánják rendezni az első versenyt is, a Simon Pál Tesxas Scramblet. A golfklubban idén is az RFID érintőkártyás beléptető rendszer működik. A pályán történő játékhoz, a gyakorló területek használatához és a gyakorlólabda-kiadó automatához is erre a kártyára van szükség, ami a recepción 2000 Ft letét ellenében kapható. Érdemes mindig a táskában tartani a kártyát, mert újat kiadni, illetve hiányzó kártyát pótolni csak újabb 2000 Ft letét ellenében tudnak, de természetesen a visszahozott kártyáért cserébe visszaadják a letétet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr375124553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása