Hank Haney könyve hamarosan megjelenik és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a „The Big Miss” az idei év abszolút slágere lesz a golfsportban. Botrányos részletek.

 
Bár Hank Haney könyvét jobban őrzik, mint a madárinfluenza vírust, a New York Times-nak természetesen sikerült egy példányt beszereznie az irományból, mely amúgy hivatalosan csak március 27-én debütál a könyvpiacon. Most egy meglehetősen érdekes részletet szivárogtattak ki, melyből kiderül, hogy Tiger Woods egy amerikai haditengerészeti gyakorlat során tehette tönkre bal lábának térdszalagját. A könyv, „Distraction” (szórakozás, kikapcsolódás) című fejezete már így is a legérdekesebb résznek ígérkezik, hiszen ezek az oldalak világítanak rá a golfozó 2007-es szezonjára. Egy évvel édesapja halálát követően Tiger Woods a katonai tréningek megszállottjává vált. Rendszeres résztvevőjévé vált a haditengerészet különleges erőinek (Navy SEAL) embert próbáló háromnapos kiképzéseinek. Az edzések közben Woods ejtőernyős ugrásokban-, puszta kézi harcokban, valamint fegyveres lőgyakorlatokon vett részt.
 
 
Érdekesség, hogy annak ellenére, hogy a Golf Digest magazin a könyvből előzetesen már kiadott részleteket, Woods a múlt hónapban megrendezett Honda Classic sajtótájékoztatón meglehetősen tömören nyilatkozott csak a róla szóló részekkel kapcsolatban. Ám az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy az a bizonyos kivonat nem tartalmazta ezeket a „fájó” részleteket, melyek sokkal nagyobb port kavarhatnak, tudva, hogy Woods mennyit bajlódott karrierje során a bal lábával. Haney világosan kimondja, hogy Tiger személyesen számolt be neki arról, hogy egy ilyen hadi gyakorlat közben sérült meg a térdszalagja, nem pedig otthoni futás következtében.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr484329444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása