Az óceánra néző, 12,3 millió dollár értékű mesés villa nem kellett. Tiger Woods ex-felesége lebontatta az új otthona helyén álló palotát, s hamarosan új ingatlant húznak a helyére.

 
A Palm Beach Post riportjából kiderül, hogy Elin Nordegren, Tiger Woods egykori felesége új házat építtet a közeljövőben. Tavaly a North Palm Beachen vásárolt telket magának, melyre idén hamarosan megkezdődhetnek az újabb építkezések. Az ingatlan amúgy 140 mérföldre van Tiger Woods orlandói otthonától. Az újságcikk szerint, a Nordegren által lebontatott, 1932-ben épített ház egy 17,000 négyzetlábas, azaz nagyságrendileg 1580 négyzetméter alapterületnek megfelelő, kétemeletes, lifttel és medencével ellátott épület volt.
 
A floridai ingatlan egykor...
 
... és napjainkban
 
Az ingatlanügynök John True (Oceanfront Realty) elmondása szerint a telken a Seminole Landing cég dolgozik, mely Palm Beach megyében az egyik legkiválóbb szaktekintélynek számít. Csak a miheztartás végett, Nordegren és Woods 2004-ben házasodtak össze Barbadoson, s 2006-ban közös házat vásároltak a floridai Jupiter Islanden. Az egykori norvég modell és a golfozó kapcsolata 2010-ben ért véget, miután fény derült Woods félrelépéseire. Öt évig éltek együtt, két gyermekük (Sam Alexis és Charlie Axel) felügyeletéről a válás óta felváltva gondoskodnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr483530851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása