A tervek szerint Kisoroszi nyitja a versenyek sorát, bár ki tudja, az időjárás nem írja-e át a bátrak vágyát?

A szerkesztőségünkbe érkező információk alapján jól látható, hogy a Budapest környékén megmaradt pályák közül Kisoroszi igen aktív. Írtunk már a klubházban történt kisebb fejlesztésekről, átalakításokról, most pedig arról értesültünk, hogy a bárt is felújítják, megnagyobbítják, ezzel is hozzá akarnak járulni a golfozás utáni felszabadult hangulat kialakulásához.

kisoroszi 2013 03 18.jpg

Ennél fontosabb, hogy igen merész elképzelés szerint március 23-ra meghirdették az első versenyt is. Tették ezt még a hihetetlen hidegbetörés előtt, ezért a verseny sorsa nyilván attól függ, meddig marad meg a hó, illetve milyen torlaszokat emelt a rettenetesen erős szél a szigeten. Elképzelhető, hogy a versenyt nem lehet megrendezni március utolsó előtti hétvégéjén. Ha viszont jövő hétvégére eltűnik a hó, a golfozóknak nem kell rettegni amiatt, hogy romlik handicap, mert az első verseny a mérőszám kialakításba nem számít bele.

A Highlandon is visszatér az élet a klubházba és a pályára, mert március végétől a kezdőknek hirdettek tanfolyamot: négy alkalommal oktatják a jelentkezőket, több időpontból lehet választani, az ár pedig 30 ezer forint.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr985141457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása