Miközben Tiger Woods nagyban melegített Sydneyben az Emirates Australian Open előtt, a figyelmesebbek kiszúrhatták, hogy a még hivatalosan nem kapható, Nike VR-S Forged hosszú vassal gyakorol.

 
Több éven át, ahogyan az ismeretes, Woods szintén a Nike-gyár, Victory Red Blades (3-PW) szériáját használta, időközönként megtoldva egy 2-es vassal a Nike VR Pro 5-fa helyett. Ahogyan az alábbi fotón az jól kivehető, a VR-S Forged az ütőszélen súlyozott cavity-back vas, melynek közvetlenül az arcrész mögött van a kivágott részre. Ezzel az ütővel Tiger magasabbra ütheti majd labdáit, melyek jóval ívesebb röppályát írhatnak le ezáltal. Ennek az az előnye, – főleg a meglehetősen gyors ausztrál greenek tudatában– hogy a labda sokkal gyorsabban megáll majd a leérkezést követően.
 
 
Ami Woods ütőkészletét illeti, ezzel még korántsem ért véget a változtatások sora, hiszen úgy tűnik, hogy egy Nike VR Pro Limiter 3-fa is bekerült a táskába, míg a greeneken egy Nike Method 001 puttert használt. Érdekesség, hogy a Nike Golf texasi golfütő-tesztlaborjában egy dolgozó szerint Tiger adatai (loft, az ütő rúdjának hossza, ütőfej-szögek) azóta nem változtak, mióta a legelső ütőt elkészítették számára. Hiába dolgozott Hank Haney-vel, vagy Sean Foley-val a lendítésén, soha nem változtattak az ütőkön.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr243370259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása