Soha rosszabb évzárást: bejelentették, a viharos gyorsasággal fejlődő Kecskeméten golfcentrum épül!

Magyarország professzionális golfpályafejlesztő és üzemeltető cége, a Golf Menedzsment Magyarország Kft. Kecskeméten indítja el legújabb zöldmezős projektjét, mely annak a kellően átgondolt és mértékadó célokat megfogalmazó fejlesztési koncepciónak a része, ami a golfpályák létesítésével kapcsolatban határozza meg a hazánkban ajánlott építési modelleket és potenciális területeket.

A Kecskemét Golf Akadémia Center & Club fejlesztésének megkezdését több mint másfél éves előkészítő munka előzte meg. Ennek eredményeként a jelenkor igényeit figyelembe vevő és azt kiszolgáló golfpálya és city club jön létre a város központjában, az új élményfürdő szomszédságában.

A kilenc szakaszból álló par 3, 4 és 5 ütéses pályák páratlan lehetőséget biztosítanak a golfozók, de a golfjátékkal csak most ismerkedők számára is. Igazi kuriózumként a driving range (gyakorló pálya) nem egy hagyományos füves rész lesz, hanem kihasználva a terület adottságait a golfozók a tóba és a rajta kialakított úszó „floating greenekre” üthetik a labdájukat.  A klub sportcentrumának részét képezi továbbá négy új teniszpálya is.

A klubház sokoldalú lehetőségeket biztosító épülete egyedi rendezvényhelyszínül szolgál konferenciák, üzleti találkozók, fogadások és esküvők rendezésére is. Emellett természetesen a klub vendégei és tagjai számára kialakított lounge kávézó és étterem egyaránt biztosítja a kellemes hangulatú időtöltést és kikapcsolódást. A speciális fitness terem, női és férfi öltözők, valamint a fedett elütők is a klubházban kapnak helyet.

A létesítmény központi elhelyezkedésénél fogva kiválóan alkalmas a mindennapi golfozásra, a tavak és erdők pedig kellemes kikapcsolódást nyújtanak a vendégek számára.

cikk 2012 12 31 4.jpg

“Terveink szerint a pálya építése 2013 első felében kezdődik, míg a várható nyitás 2014 második felében lesz. Bízunk abban, hogy a hazai és külföldi golfozók is hamar megszeretik ezt az új pályát, és klubunk az intenzíven fejlődő Kecskemét, közkedvelt társasági- és üzleti találkozóhelye lesz." – mondta Hegyi J. Attila a fejlesztő társaság társtulajdonosa, aki hazánk több, meghatározó jelentőségű golfpálya projektjénél is bábáskodott már – többek között a Bükfürdőn is, ahol kedvese társaságában tavaly a pálya fennállásának 20. évfordulójára emlékfát ültetett (képünkön).

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704989072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása