Tiger Woods a hétvégén, a Frys.com Openen próbálta visszaküzdeni magát a golf elitjébe. Az élet más területein azonban már megkezdte a felzárkózást.

 
Szerdán Tiger Woods, saját weboldalán jelentette be a hírt, mely szerint vadonatúj szerződést kötött a luxusórákat gyártó Rolex céggel. A szerződés különböző pontjairól még folynak az egyeztetések, az mindenesetre bizonyos, hogy a Rolex előszeretettel adja nevét a különbféle golftornákhoz, illetve olyan nagyszerű játékosokkal áll szerződésben, mint Phil Mickelson, Rickie Fowler, vagy éppen Luke Donald. A legújabb Woods-Rolex megállapodás egy olyan negatív időszak végére tesz pontot, melyben az egykori világelsőt a legfontosabb szponzorai hagyták magára. Az emlékezetes 2009-es szexbotrány-, valamint a golfozó autóbalesete után olyan nagyágyúk mondtak le Woodsról, mint az AT&T, az Accenture, a Gillette, a General Motors, vagy éppen a Gatorade. Az óragyártó Tag Heuer ugyan közvetlenül nem dobta ki a golfozót, ám 2011-ben lejáró szerződésüket már nem hosszabbították meg. A Rolex hivatalos közleménye szerint a golfozó, 2010. óta mindössze egyetlen megállapodással gazdagodott, nevezetesen egy japán, izomkenőcsöket forgalmazó cég ajánlatát fogadta el. Woods köztudottan sérülésekkel küszködött az elmúlt időszakban, s ennek megfelelően ki is esett a top 50-ből, ám újabban egyre többen kopogtatnak egy-egy új szerződéssel a golfozó ajtaján. Tiger ezen kívül egy másik – egyelőre ismeretlen – féllel is tárgyal, mégpedig egy új logót illetően. A botrányai előtt emlékezhetünk, az AT&T emblémája virított a golftáskáján.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr903291180

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tiger Woods szerződést kötött a Rolex-szel 2011.10.13. 12:56:41

Szerdán Tiger Woods, saját weboldalán jelentette be a hírt, mely szerint vadonatúj szerződést kötött a luxusórákat gyártó Rolex céggel. A szerződés különböző pontjairól még folynak az egyeztetések, az mindenesetre bizo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása