Charles Barkley, az amerikai profi kosárlabdaliga egykori emblematikus alakja, a sportág Hírességek Csarnokának tagja, az 1992-es eredeti Dream Team aranyérmes erőcsatára… és annak ellenére, hogy az egyik legpocsékabb golfozó, Tiger Woods jó barátja.

Sir Charles a Golf Channel, Morning Drive műsorában fejtette ki véleményét Tiger Woods-ról. Az adást szerencsére Reid Cherner, az USA Today munkatársa is figyelemmel kísérte és lejegyezte a botrányos kosársztár szavait. „Visszatért!” – Kezdte Barkley a Morning Drive-ban, majd utána hosszan kifejtette elméletét az egykori világelső jelenlegi formája kapcsán. „Idén eddig már háromszor emelhette magasba a győztesnek járó trófeát, erre pedig még senki nem volt képes a szezonban.” – Ám Barkley szerint az ellenfelek könnyen megnehezíthetik Woods dolgát az év hátralévő részében és a Tigris minden bizonnyal már soha nem fog régi fényében tündökölni.

12-aug-02-charles-barkley-and-tiger-woods.jpg

Charles Barkley és Tiger Woods

„Azt hiszem soha nem fog már úgy dominálni a major-tornákon, mint ahogyan azt egykor tette. Ezek a fiatal játékosok annyira jók jelenleg és bárki bármikor simán nyerhet egy hétvége alatt. Szerintem azért Tiger még egyszer-kétszer odaérhet még a major tornákon az első helyre. Legalábbis nagyon remélem, drukkolni fogok neki. Nagy Tiger Woods-rajongó vagyok. És félreértés ne essék, tisztelem Arnold Palmert, Gary Playert, Jack Nicklaust, de ebben az új generációban mindenki olyan már, mintha Tiger Woods klónjai lennének.”

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr684692100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása