Jól kezdődik az esztendő a magyar golf szempontjából: Rózsa Csilla vezeti a junior világranglistát a hölgyeknél!

A World Junior Golf Series amerikai állomásán elért kimagasló, második helyezésével páratlan sikert ért el Rózsa Csilla, aki az így szerzett pontokkal a vezeti a junior női világranglistát, s őt választották tavaly World Junior Golf Series Player of the Year" titulust. Magától értetődő, hogy tavaly a juniorok között hazánkban is ő lett az év játékosa, s ez büszkeséggel töltötte el anyaklubja, a Royal Balaton Golf & Country Club tulajdonosait, vezetőit is.

13-jan-08-Rózsa Csilla.jpg

A magyar hölgy (aki még mindig csak 16 esztendős) eredménye olyan siker, amelyhez foghatót a modern kori magyar golfsport még nem mutatott fel. A jövőre nézve pedig további józan optimizmusra ad okot az, hogy a díj mellé egyhónapos képzési lehetőség is jár a világhírű Tom Burnett golfiskolájában. Márpedig ilyen színvonalú, amerikai képzésnél nincs jobb – várható tehát, hogy annak jótékony hatása idén Rózsa Csilla játékában, stratégiai golftervezésében is kifejezésre jut.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr425005091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása