Majdnem minden megváltozott Tiger Woods életében az elmúlt három év alatt, ám a nézők Washingtonban, a Congressional Country Clubban újra 2009-ben érezhették magukat.

Woods, aki a vasárnapi utolsó fordulóban kettővel par alatti 69-es körrel tartotta végül maga mögött Bo Van Peltet, karrierje 74. elsőségét könyvelhette el, ezzel lekörözte Jack Nicklaust a győzelmi mutatóban. Ezzel Woods már egyedül áll aranglista második helyén - a mindenkori legtöbb tornagyőzelmet előtte Sam Snead tartja. Tiger a Congressionalen, idei harmadik sikerét zsebelte be, ezzel egyelőre ő a Tour idei első triplázója – és azt se feledjük, hogy 2009 óta Woods először nyert az említett helyszínen. „Hát tulajdonképpen mindegyik.” – Válaszolta Woods, győzelme után arra a kérdésre, hogy játékának mely része állt össze leginkább az elmúlt időszakban.

12-juli-02-Tiger Woods.jpg

Tiger Woods újra a dobogó legfelső fokán

„Emlékszem, voltak olyan idők, amikor az emberek azt hajtogatták, hogy többé nem fogok már nyerni. Ez volt hat hónapja körülbelül? És most itt vagyunk.” Woods a 2010-es és a 2011-es idényt is az újjászületésnek szentelte, mind testi-, mind lelki téren egyaránt. Ütésmozdulatát is megreformálta, ám az idei év elején úgy tűnt, Tiger Woods már csak egy idős 36 éves golfozó, akinek nem terem már több gyümölcs a sportágban. Aztán jött az Arnold Palmer (Bay Hill)- és a Nicklaus (Memorial) torna, majd az AT&T és máris mindenki a következő sikerről beszél. „Adjanak egy kis időt, mert érzem, hogy újra hozzá tudok szokni a győzelemhez.” – Nyilatkozta elszántan.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr204623906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása