Már csak 994.000 Twitter-követő hiányzik ahhoz, hogy Levet, az énekesnő egyik ruhakölteményében lépjen pályára Nagy-Britanniában.

A francia golfozó Thomas Levet-re sokan emlékezhetnek, hiszen a 2002-es British Openen holtversenyben a második helyen ért célba, majd a 2011-es French Openen is felhívta magára a rajongók figyelmét. Miután az első helyen végzett a rangos gall openen, Levet rögvest belevetette magát a pálya egyik mesterséges tavába, ahol azonban olyan szerencsétlenül ért talajt, hogy eltörte sípcsontját. Aki még ezek után sem emlékszik egészen pontosan Thomas Levet-re, az egészen biztosan örökre megjegyzi majd magának – már ha összejön legújabb ötlete.

12-juni-12-gaga.jpg

Levet a saját Twitter-oldalán hirdette meg legújabb versenyét, ám a felhívás szerint, ha kereken egymillió követőt tud összetoborozni magának következő brit tornája előtt, úgy Lady Gaga egyik ruhakölteményében fog pályára lépni a szigetországban. Egyelőre hiába kecsegtető és figyelemfelkeltő az ajánlat, Levet alig 6.000 rajongóval rendelkezik az internetes közösségi portálon. Ettől függetlenül más weboldalakon már megpróbálták összehozni Levet-t és a botrányhős énekesnőt, ám a képet látván nem tudni, hogy mikor járnánk jobban: ha összejön az egymillió rajongó, vagy ha nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr164584004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása