Egy hónappal ezelőtt Jason Dufner egy átlagos golfozónak számított, aki élete első PGA Tour győzelmét hajszolta. A 35 esztendős játékos élete azonban hatalmas fordulatot vett – ma már ő lenne a legjobb amerikai golfozó? 

 
A Byron Nelson Championship vasárnapi zárónapján egy 7,5 méteres birdie puttal Dufner egypontos győzelmet aratott Dicky Pride fölött, így négy héten belül immáron a második elsőségét szerezte meg. Dufner, első győzelmét április 29-én New Orleansban szerezte meg, majd rá egy héttel megnősült. A mostani 1,7 millió dollárt érő elsőséggel ráadásul Dufner átvette a vezetést a FedEx Cup listáján is. A verseny legnagyobb vesztese azonban J.J. Henry volt, aki hamar egy ütésből lyukat talált és 11-gyel par alatt ott volt az élen. A 15. és a 16. szakaszokon is birdie-zett, ám a 17. zászlónál túl nagyot ütött és végül dupla-bogey-val tudott csak túljutni a területen.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr794531144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása