A Magyar Golf Szövetség április 14-15-én ismét megrendezi a sportág hétvégéjét, amikor ingyen lehet kipróbálni a játékot. Az immár ötödször meghirdetett akció keretében a magyarországi golflétesítmények többségében ingyen lehet kipróbálni a golfot.

 
A rendezvény célja, hogy minél több emberrel sikerüljön megismertetni a világ legnépszerűbb sportját, amely azonban hazánkban sajnos még csak nagyon kevesen űznek. Az európai golfszakemberek legutóbbi tanácskozásán is az hangzott el, régiónkban akkor van esély a sportág népszerűsítésére, ha először az iskolásokat nyerik meg, ezért preferálják az iskolák környéki driving rangek létrehozását.
 
 
A mostani hétvégén ingyen lehet megismerkedni a játékkal, bár előzetesen bejelentkezés javasolt a www.agolfmindenkie.hu/regisztracio.php oldalon keresztül. Az előző években közel 6000 érdeklődőt sikerült kicsábítani a pályákra, közülük vannak, akik azóta is rendszeresen gyakorolnak. Azok akik már részt vettek ilyen rendezvényen, tudják, hogy az Országos Nyílt Hétvége egy igazán jó családi program.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr244382685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása