A Taylor Made-Adidas anyacége, az Adidas Group bejelentette, hogy 10 dollár 80 centes áron felvásárolták az Adams Golf részvényeit. Ami az összköltségeket illeti, a tranzakció során 70 millió dollár cserél gazdát.

 
Herbert Hainer, az Adidas Group igazgatója közleményt adott ki a felvásárlás kapcsán: „Ez az egész a golf iránti elhivatottságunkról tesz tanúbizonyságot. Az Adams Golf és a Taylor Made-Adidas Golf két magas nívójú, különleges cég, így a jövőben természetesen az Adams Golf játékfejlesztési részlege ugyanúgy fog működni a Taylor Made-Adidas Golf fiatalító – az alacsonyabb hendikeppel rendelkező golfozók érdekeire is nagy hangsúlyt fektető – szemléletével karöltve. Az Adams Golf márka hallatán amúgy elsőre a cég hybrid vasai ugranak be a golfozók fejében, melyeket azonban elsősorban a profik számára készítettek. Ha a Taylor Made közleményének hinni lehet, akkor az Adams főhadiszállása ugyanúgy Texasban fog működni a továbbiakban is, akárcsak eddig. Barney Adams, az Adams Golf első embere is megszólalt az ügy kapcsán: „Ez az egyesítés komoly lehetőségeket kínál az alkalmazottaink számára, ahogyan a szállítóink és a partnereink előtt is új, felderítetlen területek nyílnak. Az Adams Golf remekül be fog illeszkedni a Taylor Made-Adidas csoportba és együttes erővel sokkal messzebbre fogunk tudni elérni."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr544350139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása