Nagy feladat vár a Tour ügyeletes jófiújára. Csak a miheztartás végett, emiatt a márka miatt késte le néhány éve Retief Goosen a tee-idejét a Riviera pro-am tornán.

 
Kuchar lesz a Grey Goose golf program hivatalos szóvivője, így természetesen feltűnik majd a január 26-án bemutatásra kerülő „Grey Goose 19th hole” c. epizódban is, melyet a Golf Channelen tekinthetnek meg az érdeklődők. Kucharnak ezen felül több más értékesítési feladata is lesz, így például több PGA Tour-versenyen kell majd népszerűsítenie a világ egyik legnívósabb vodkamárkáját, s az általa képviselt golfkollekciókat.
 
Matt Kuchar
 
„Mivel a pályán kívül már jó ideje nagy rajongója vagyok a Grey Goose-nak, így nagy megtiszteltetés számomra, hogy a világ legízletesebb vodkáját szóvivőként is képviselhetem.” – Mondta Kuchar. „Büszke vagyok, hogy a Grey Goose márkanévvel összefonódik a nevem, s hogy ez a kiváló alkohol tovább folytatja a golftradícióit.” Mark Steinberg, az Excel Sports Management-, s nem mellesleg Kuchar ügynöke elmondta, hogy ez az együttműködés világosan megmutatja, hogy a játékos neve milyen előkelő helyen áll jelenleg az értékesítési piacon. „Azt szeretnék, hogy Matt legyen a márka arca, így érthető, ha izgatott a dolog miatt. Amikor Matt először jött a Tourra, mindenki tudta, hogy egy napon világsztár válik belőle. Kemény munka áll mögötte, s manapság a világ élvonalához tartozó játékosként kell róla beszélni. Megítélésem szerint nincs olyan játékos, vagy szakember, aki egy rossz szót tudna mondani Mattről. Talán pont emiatt ilyen piacképes golfozó.” – fogalmazta meg a helyzetet Steinberg.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr273744352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása