Tiger Woods az utóbbi időben egyre többször kapta meg elütései után a maga „mashed potatóját”, azaz a híres krumplipürés bekiabálást a szurkolóktól.

 
A helyszín a múlt heti Chevron World Challenge utolsó körének 18. szakasza, ahol éppen Tiger Woods lendít a tee-ről. Ahogy elüti a labdát, egy néző hangosan bekiabálja a már említett kifejezést, s a rajongók fürkésző tekintete hirtelen ide-oda pásztázni kezd a szurkolók között. Vajon ki lehet ez a fickó és ugyan miért kiabálja éppen azt, hogy „mashed potato”? Az ESPN.com egyik szakírója, bizonyos Patrick Dorsey utánajárt a dolognak. Kiderült, hogy a krumplipürés fickó egy egykori pepperdine-i golfjátékos, név szerint Andrew Widmar. Ám ezzel nem lehetünk teljesen elégedettek, hiszen hamar kiderül az írásból, hogy nem ő az egyetlen rendzavaró. Valóságos krumplipüré csapatról van ugyanis szó. Widmar az értelmi szerzője a Chevronon történteknek, ám ötletét nem a hálaadási vacsora ihlette. „Bárcsak engem illetne a dicsőség.” – Mondja Widmar, ám igazság szerint az ötletet már régebben kifundálták.
 
 
Dustin Johnson, vagy Rickie Fowler már többször megkapták a maguk „mashed potatóját”, igaz, akkor nem volt ennyire markáns, mint Tigernél. Widmar több YouTube-klip megtekintése után döntötte el, hogy most ő következik, s a lehető legjobbkor fogja bekiabálni a varázsigét. Tiger Woods, holtversenyben az élen, 72. lyuk. Ennél tényleg keresve sem találhatott jobb alkalmat Widmar. „Úgy gondoltam, hogy sokan látják majd és sokan fogják díjazni a tettemet.” 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr453461667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása