Luke Donald érezte, hogy az egyetlen esélye a PGA Tour főnyereményére – s minden bizonnyal az év játékosa díjára – az lehet, ha megnyeri az év utolsó golftornáját a Children’s Miracle Network Classic-et.


Luke Donaldnak a Children’s Miracle Network Classic tornán aratott győzelme, minden bizonnyal az idei legnagyobb diadalaként vonul be a golftörténelembe. Donald ugyanis öt ütés hátrányból kezdhette meg a záró fordulót, kilenc lyukkal a vége előtt pedig még négy pont lemaradása volt az akkori éllovas mögött. Ekkor megmutatta, hogy miért is ő a világ – és most már a PGA Tour – elsőszámú golfozója. Egymás után hatszor birdie-zett, s ezzel valósággal lefújta Webb Simpsont a pénzlista első helyéről. Végül 8-cal par alatti 64 ponttal fejezte be az utolsó játéknapot. Luke Donald időzítései is tökéletesek voltak a zárónapon, hiszen zsinórban ütött négy gyors birdie puttot 2,5 méteren belülről, majd a par 5-ös 14. lyuknál egy 5,5 méteres birdiet. A 15. zászlónál pedig egy 14 méteres gurítás következett…

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr833451591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása