Ha létezne olyan ember, aki nem tudná, akkor most újra tudatosítjuk, hogy Tiger Woods a hétvégén pontot tett két éve tartó nyeretlenségi sorozatának végére. Tizenhét játékost utasított maga mögé, miután a 17.- és a 18. szakaszt is birdie-vel zárta.

 
Az ünneplés az újságírókat egy kicsit elgondolkoztatta, hogy vajon Tiger Woods tisztában van-e vele, hogy a Sherwood Country Clubban van, és nem pedig az Augusta Nationalen, ám miután több üveg pezsgőt is küldetett a jelenlévő média tagjainak, mindenki inkább hálás volt és jól érezte magát.
 
 
A Chevron mindenképpen egy nagyon fontos állomás volt a végső győzelemhez vezető úton, hiszen látszott, hogy Woods magabiztos a pályán, jól tervezi meg az ütéseit, majd ügyesen kivitelezi azokat, ráadásul remekül is gurít. Ha a konkrét kulcsra vagyunk kíváncsiak a győzelmet illetően, gondolhatunk arra is, hogy Tiger változtatott putter-ütőfogásán, ám eszünkbe juthat a híres krumplipüré-effektus is. Újra előkerült ugyanis a „Mashed Potato”-figura, aki a Chevronon ismét lecsapott.
 
 
A férfit az Australian Openen ismerhettük meg, ám találkozhattunk vele a tavalyi PGA Championshipen is. Tiger ütései után rendre beüvölti a pálya mellől, hogy „mashed potato”, azaz krumplipüré. Úgy tűnik, hogy Tigert nem zavarja az incidens, sőt, ha választania kell, tízből tízszer inkább krumplipüré, mint hot-dog... 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr493446364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása