Amikor a Presidents Cup pénteki játéknapján elkezdődtek az események, sok szerencsés – és egy szerencsétlen – néző igen közelről szemlélhette a legjobbak küzdelmeit. Talán túl közelről is.

 
Az egyik legjobb helyen ült bizonyos Barry McCarthy is, aki nagy izgalommal várta a 17. fairway-nél Dustin Johnson, Tiger Woods, Aaron Baddeley és Jason Day összecsapását. A 68 esztendős, Mount Eliza-i golfrajongó el is helyezkdett még időben kinyitható kisszékén, majd még viccelt is a helyzetével: „Éppen azt mondtam, hogy annyira jó helyen ülök, hogy itt biztos, hogy el fog találni egy labda. Esküszöm nem telt bele 30 másodpercbe és bumm, már fejbe is kólintottak.” – Nyilatkozta az érintett McCarthy. Aaron Baddeley tee-ütése ugyanis egy csöppet célt tévesztett, s a lyuktól jobbra húzott. A labda hosszan szállt a levegőben és meg sem állt szegény McCarthy napszemüvegéig, hogy aztán felsebezze a melbourne-i férfi orrnyergét.
 
Barry McCarthy vérző orral
 
„Ez amolyan munkahelyi baleset volt, de azok közül is az egyik legelképesztőbb.” – Jegyezte meg tréfásan Barry McCarthy, akit miután Baddeley szerencsétlenül eltalált, azon nyomban ki is engesztelt egy dedikált golflabdával. Az alábbi fotón maga a sértett látható a „támadójától” kapott szuvenírrel.  
 

 Barry McCarthy és az Aaron Baddeley által dedikált golflabda

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr643405691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása