Az egykori világelső a héten újra ütőt ragad az Australian Openen, ám még mielőtt megérkezett volna Sydney-be, a golfozó megpihent Szingapúr egyik mesés luxushoteljében.

 
A szingapúri Marina Bay Sands luxushotel adott otthont egy éjszakára az amerikai Tiger Woods-nak, aki nagy örömmel járta körbe a létesítményt. „Nagyon sok pozitív dolgot hallottam már a Marina Bay Sands-ről az elmúlt évek során, így nekem is meg kellett bizonyosodnom a hotel szépségéről.”
 
Marina Bay Sands Singapore
 
A golfozó, aki a héten köszörülné ki a csorbát karrierjén, készséggel állt a helyi média rendelkezésére a hotelben tartózkodása alatt, majd miután kifaggatták, megtekintette a Marina Bay Sands kínálatát. Az éjszaka is működő, egészen lenyűgöző látványt kínáló úszómedencétől elkezdve a fantasztikus panorámatetőig, Tiger mindent szemügyre vett.
 
Marina Bay Sands Singapore
 
Sajnálatára azonban a szűk napirend miatt nem tudott megmártózni a különleges vizes élményben, mely amúgy a hotel mindhárom épületén keresztülnyúlik. Woods, első szingapúri éjszakáján természetesen ellátogatott a Michelin-csillagos séf, Wolfgang Puck steakhouse-ába is, a CUT-ba.
 
 
Woods az újságíróknak elmondta, hogy bár már több ázsiai országban versenyzett, most mégis nagy izgalommal várja, hogy újra kipróbálhassa magát a zöld gyepen, így senki ne csodálkozzon azon, ha a játékos még az ausztrál utazás előtt felbukkan egy-egy szingapúri golfpályán. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603364078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása