Áll a bál az észak-amerikai kosárlabda ligában, egyelőre a szezon sem indult el. Jordan idén biztos, hogy nem lesz Couples asszisztense.

 
A tengerentúli profi kosárlabda liga (NBA) minden bizonnyal idén már nem indul útjának. Ennek legfőbb oka az, hogy a játékosok szakszervezete és a liga nem tudtak megállapodni a kosárlabdázók fizetését illetően. Michael Jordannek, a világ valaha volt legjobb játékosának már nincsenek hasonló gondjai, hiszen már jó ideje nem pattogtat. Ellenben övé a Charlotte Bobcats kosárlabdacsapat nagy része, így rengeteg munkája miatt neki is le kell mondania kedvenc időtöltéseiről. Jelen esetben a golfról – melyet Jordan világ életében űzött, s az utóbbi időben nem is akármilyen titulusban.
 
Fred Couples és Michael Jordan
 
Ő, s Jay Haas voltak ugyanis a legutóbbi Presidents Cupon Fred Couples „jobb kezei”, azaz a főedző asszisztensei. A San Franciscó-i viadal után természetesen idén is az egykori chicagói sztárkosarast nevezték a november 17-20-ig tartó nemzetközi versenyre másodedzőként, ám az NBA viszontagságos állapotai miatt a főbikának most le kellett mondania a Royal Melbourne-i fellépést. Couples kapitány a napokban tehát változtatni kényszerült szakmai stábján, így az amerikai csapat számára John Cookot nevezte Jordan helyére. A kosárlabdázók világától egyáltalán nem áll messze Amerikában a golfsport, hiszen a legtöbb játékos kikapcsolódásként, s az összpontosításuk fejlesztéseként is szívesen cseréli le a kosárlabdát golfütőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83347042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása