Ha díjat adnának annak a játékosnak, aki a leghosszabb utat tette meg a Presidents Cupig, Jim Furyk minden bizonnyal jó eséllyel szállna harcba érte, hiszen 25,000 mérföldet fog megtenni repülővel.

 
Furyk november 17-től 20-ig Sanghajban ragad ütőt, mielőtt részt venne a Royal Melbourne-ben rendezett év végi tornán Ausztráliában. Ebben persze semmi különös nem is lenne, hiszen több olyan játékos is lesz az ázsiai versenyen, akik aztán kontinensük képviseletében jelennek meg a Presidents Cupon. A különbség köztük és Furyk között annyi mindössze, hogy az amerikai golfozó a két torna között visszautazik Floridába.
 
 
Jelenleg amúgy a Shanghai Mastersen lendít, majd egy héttel később a HSBC Champions viadal okán ugyancsak a kínai városba érkezik. Ezt követően hazautazik a floridai Ponte Vedra Beachre, hogy aztán 9500 mérföldet utazva megérkezzen Ausztráliába. A Royal Melbourne előtt tehát, vagy 25,000 mérföldet (~40.000 km) tesz meg repülővel. „Amikor ott vagy és hozzászoksz két hét alatt az időzónához, majd visszatérsz az otthonodba négy napra, az még nem jelenti azt, hogy nehéz lesz visszaállni az ideiglenesen megszokott zónába. Legalábbis ez az elméletem.” – Mondta Furyk. A golfozó azt gondolta, hogy Couples kapitány mindenképpen szeretné, ha két kiválasztott játékosa még ütőt ragadna az Australian Openen. „A nagy versenyt megelőző öt hétből háromszor pályára lépek. Készen állok a megmérettetésre.”
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr713335933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása