Tiger Woods ütéséről már tudjuk, hogy az utóbbi időben változáson ment át, s bizony egyre ígéretesebbnek tűnik. De mi a helyzet a ruhásszekrényével? A NikeGolf újra előhúzta adu ászát.

 
Tiger Woods és a NikeGolf kapcsolata már-már évezredekre vezethető vissza. Idén példának okáért a harsányabb színek, egy-egy fehér öv, valamint a már hangoztatott Nike FREE golfcipő jellemezte a játékos ruházatát – ez azonban csak a kezdet, Tiger új sportos külsejének első fejezete. Mivel a játékos teste, Sean Foley tanácsait szem előtt tartva, sokkal intenzívebben kifordul az ütőmozdulat közben, így az öltözéknek is bírnia kell a mozgássort. Tiger a legatletikusabb megoldásokat kérte a Nike gyártól, azaz egy szuperkönnyű, ám rendkívül rugalmas sportruházatot. A legjobb példa az új koncepcióra, Tiger, úgynevezett „Sunday shirt”-je, mely egy hihetetlenül könnyű trikó, perforált gallérral és patentos gombokkal. A póló, ahogyan azt már vasárnaponként megszokhattunk a golfozón, piros, ám állítólag ez egy sokkal sportosabb árnyalat, mint az eddigi Sunday shirtjei. A gombok és a gallér egyaránt az úgynevezett „no sew”, azaz varrás nélküli technológiával készültek – természetesen a maximális súlymentesítés érdekében. Az így elért 2.9 unciás, azaz 0.08 kg-os összsúllyal a legújabb Nike golfpóló majdhogynem fele olyan könnyű, mint vetélytársai. Persze Tiger Woods bármit is visel majd, megújítás ide, vagy oda, az a bizonyos konzervatív-szerű kinézet mindig felötlik az emberekben. Hiszen tudjuk jól, Woods ruházatán nincsenek bankok-, vagy labdagyártó cégek logói – csak egy-két pipa. De hát így nyer értelmet végül is a letisztult Nike-profil.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr193328331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása