Tiger Woods, már amúgy is meglehetősen ellentmondásos szezonja, most vasárnap újabb bizarr fordulathoz érkezett. Egy rajongót ugyanis a Frys.com Openen, a hetedig greenen megpróbálta Woods-ot megdobni egy hot doggal.

A repülő zsömlék ugyan alig érték el a greent, ám a virsli szépen elszállt a putting-felületre. A 31 esztendős támadót azonnal a földre terítették és előzetes letartóztatás alá helyezték a Santa Clara-i seriff hivatalban. 

 
Woods ez idő alatt visszatartotta birdie puttját, majd gyorsan újra játékba lendült. Azért az elgondolkodtató, hogy bár Woodsnak a tavalyi évben is volt pár feldühödött rajongója – gondolok itt elsősorban a szexbotrányára mint kiváltó okra – odáig még soha nem fajultak a dolgok, hogy bárki a kötelek alatt átbújva megpróbálta volna támadó célzattal megközelíteni a játékost. „Valami fickó egyik pillanatról a másikra a greenen futott felém, kezében egy hot doggal…Azt nem tudom, hogy miként kívánta eljuttatni hozzám a küldeményét, de ez akkor nem is nagyon érdekelt, mert a puttolásra fókuszáltam.” – Nyilatkozta Woods a nap végén. „A következő dolog, amire emlékszem, hogy a férfi a földön fekszik és mintha azt akarta volna, hogy letartóztassák, mindkét kezét a tarkójára helyezte.” Jose Cardoza őrmester elmondta, hogy végül konkrét letartóztatás nem történt, a férfi rendkívül együttműködő volt, bár okot nem tudott mondani, hogy miért akarta megdobni a golfozót. Mindenesetre a támadó megbánást tanúsított, s elengedték.   
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83293572

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy néző hot doggal dobta meg Tiger Woods-ot a Frys.com Openen 2011.10.13. 12:59:28

A repülő zsömlék ugyan alig érték el a greent, ám a virsli szépen elszállt a putting-felületre. A 31 esztendős támadót azonnal a földre terítették és előzetes letartóztatás alá helyezték a Santa Clara-i se...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása