George W. Bush, az USA egykori elnöke immáron nyugodt észak-texasiként tengeti hétköznapjait – különböző beszédekkel, könyvtárépítéssel, s rengeteg golffal.

 
Bár pontosan nincs felírva sehova, hogy egészen konkrétan hány menetet játszott le Bush – aki amúgy a dallasi Brook Hollow klub tagja, s övé a 43-as öltözőszekrény – az biztos, hogy nem keveset, már ha azokra hagyatkozunk, akik megmérkőztek Obama elődjével.

 

A sporttársak szerint Bush nem csupán kőkemény golfmegszállott, de a golfdivat egyik legnagyobb követője is. Cameron McCormick, a Brook Hollow pálya vezetője elmondta: „Bushnak kétségtelenül vannak összeköttetései. Amikor a TaylorMade piacra dobta első fehérfejű driverét, ő már aznap azzal jött ki a pályára.”
Bush amúgy októberben tartja jótékonysági tornáját, a kétnapos Warrior Opent, melynek a texasi Las Colinas Country Club ad otthont. Az elnök ezen felül a Patriot Golf Day tiszteletbeli elnöke, mely rendezvénnyel a megsebesült veterán katonákat támogatják. Érdekes, hogy Bush a saját játékáról alig beszél, elnöksége alatt pedig alig-alig játszott. Elhíresült mondata: „háború alatt golfozni bizony nem helyénvaló.”
Jelenleg – McCormick szerint – Bush legnagyobb ellenfele a saját bátyja, Jeb, akit állítólag karácsony idején sikerült is legyőzni. A pályavezető elmondta, hogy Bush ugyanúgy a 130 dolláros szolgáltatási- és pályadíjat fizeti neki, mint bárki más, s anno ugyanúgy meginterjúvolta a regisztráció előtt: „nos, az apám játszott, a bátyáim játszanak. Meg akarom verni a bátyáimat.” - válaszolta az egykori elnök.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr513238045

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bush pihen, s annyit golfozik, mint még soha 2011.09.19. 11:45:47

Bár pontosan nincs felírva sehova, hogy egészen konkrétan hány menetet játszott le Bush – aki amúgy a dallasi Brook Hollow klub tagja, s övé a 43-as öltözőszekrény – az biztos, hogy nem keveset, már ha azokra h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása