Nem lehet könnyű 18 lyukat szép nyugodtan lejátszani, ha az ember történetesen az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Bin Laden után most Kadhafi is közbeszólt.

 
Barack Obama – emlékezhetünk, hogy Osama Bin Laden meggyilkolásának napján pont egy golfpartit kellett, hogy félbeszakítson a külpolitikai események hallatán – most vasárnap újfent idő előtt tette a táskába az ütőket. A helyszín a Vineyard Golf Club, egy privát golfpálya, mely magát a honlapján csak „a világegyetem legérzékletesebb környezetű golfparadicsomaként” hirdeti.

 

Az Obama család rendhagyó szünidei vasárnapnak nézett elébe. Az elnök reggel a tengerparton pihent feleségével és lányaival, majd jöhetett a már-már megszokott golfparti. Obama, a Fehér Ház egyik vezető beosztású ügyvezetőjével, az egykori golf caddie Marvin Nicholsonnal, régi jó barátjával Dr. Eric Whitakerrel, valamint az UBS America elnökével, Robert Wolffal játszott, amikor a líbiai események közbeszóltak…

A négyes együtt több, mint kilenc-, ám kevesebb, mint tizennyolc lyukat „tett meg”, mindezt majd’ négy óra leforgása alatt. Ekkor jött a hír, hogy lassan megdől Kadhafi hatalma Líbiában – s bár az időtartam alapján Obama egy teljes fordulót is lejátszott, a köztudottan komótos versenyzőnek most már igazán kijárna egy nyugodt 7-8 órás golfparti. A világban zajló események alapján Obamának erre akkor lesz ideje, ha elveszti a jövő évi elnökválasztást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr883175695

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Obama golfmeccsét most Kadhafi zavarta meg 2011.08.29. 15:55:51

Barack Obama – emlékezhetünk, hogy Osama Bin Laden meggyilkolásának napján pont egy golfpartit kellett, hogy félbeszakítson a külpolitikai események hallatán – most vasárnap újfent idő előtt tette a táskába az ütő...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezekallatok 2011.08.24. 15:20:26

Ennek a szegény Obamának nincs ideje golfozni. Talán ha az USA nem ütné bele mindenbe az orrát, akkor lenne ideje!
süti beállítások módosítása