Marokkói a legszebb pálya

2012.11.26. 09:49

Szerző: golfdroid

Címkék: iagto

A világ golfra specializálódott turisztikai szervezte, az IAGTO idén is megválasztotta a legnagyszerűbb golfcentrumokat.

Az IAGTO Villamourában (Portugália) tartott éves kongresszusának hagyományos csúcspontja az volt, amikor átadták a különböző kategóriákban a legszebb golfresortoknak és pályáknak szóló díjat. A szervezet 59 ország 450 specialistáját tömöríti, s a legbefolyásosabb a világon, következésképpen az értékelésnek nagy súlya van, a díjazott resortok látogatottsága megnő.

Idén Olaszország, Veneto kapta az „Eddig nem kellően felfedezett” golfcélpont díját, ugyanakkor a legszebb európai centrum a Terre Blanche Resort lett, amely Cannestől alig egy óra autóútra van, s 750 villa mellett csodálatos wellnessközpont is a golfozók rendelkezésére áll. A világ legnagyszerűbb új golfközpontja marokkói lett, a Mazagan Beach Resort.

12-nov-26-mazagan.jpg

Mint képünk tanúskodik róla, nem véletlenül kapta a Terrance Mohamed által irányított csoda a díjat, hiszen 250 hektáron az Atlanti Óceán partján terül el, ráadásul a varázsos Casablanca mindössze egy órányi autózásra van tőle. Nem véletlen, hogy olyan világhíresség is megfordult már itt, mint Lindsay Lohan. A szinte végig a parton elterülő 18 lyukú golfpályát Gary Player tervezte.

A kontinensek versenyének nyertesei: Dubai, Kanári Szigetek, Dominikai Köztársaság, Vietnam, Kalifornia.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr314925939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása