Mivel Woods a harmadik helyen végzett a Deutsche Bank Championshipen a héten, 544 000 $-t vághatott zsebre. Ez persze csekély össze ahhoz képest, ami otthon várta a golfozót.

Nem kevesebb, mint 100 350 700 amerikai dollárra rúg immáron Tiger Woods keresete a PGA Touron. Őt követi Phil Mickelson ezen a listán, ám a balkezes játékos közel harmincmillióval lemarad az egykori világelső mögött. (Mickelson egészen pontosan 66 805 498 $-nál jár, miután negyedik lett a TPC Boston pályáján.) Woods az utolsó körben 66-ot tüzelt, ezzel két ütéssel lemaradt az éllovas Rory McIlroy mögött.

12-szept-08-Tiger Woods.jpg

„Kevesebb tornát nyertem, mint Sam Snead, ám az egy teljesen más éra volt.” – Mondta a „bronzérmes.” Snead amúgy 82-szer emelhette magasba a PGA Touron a győztesnek járó trófeát, ám ezekkel az elsőségekkel összesen mindössze 620 126 $-t nyert. Más kérdés, hogy 1937-ben indult a karrierje. Legnagyobb díja, amit egy tornán nyert, 28 000 $ volt, ezt ráadásul egy második helyért kapta még 1968-ban Milwaukee-ban. Tiger ezzel szemben 74 győzelmet számlál a PGA Touron, ezzel természetesen ő a listán a második helyezett Snead után. Woods 38-szor vitt haza 1 millió dollárnál nagyobb összeget a trófea mellett. Woods azt hangoztatta, hogy szerencséje is van, hiszen más időben kezdett golfozni, tehát sokkal nagyobb összegeket vághat zsebre, mint anno példának okáért Sam Snead tehette. Ez azonban nincs teljesen így, hiszen éppen Tiger Woods színrelépésével gyűltek tömegek és televíziós társaságok a golfpályák köré.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154762641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása