Szerdán az észak-koreai állami televízióban ismét feltűnt az ország vezetője, Kim Dzsongun. Ez még önmagában nem lenne akkora hír, ám a pyongyangi élményparkba látogató Kim oldalán megjelent a diktátor újdonsült felesége is.

A dél-koreai hírek szerint a Korean Central Teleivision adásában felismerni vélték az utóbbi idők legtitokzatosabb észak-koreai hölgyét, aki hetek óta minden eseményen feltűnik Kim Dzsongun oldalán. A nő - bizonyos Ri Szoldzsu elvtársnő – pedig nem más, mint Kim Dzsongun újdonsült felesége. A pár először hivatalosan egy minigolf-pályán mutatkozott nagy nyilvánosság előtt, miközben éppen megtekintették az ország egyik új élményparkját. Az eset nyilvánvalóan nem véletlen egybeesés, hiszen a néhai Kim Dzsongil óriási golfrajongó hírében állt.

12-júli-27-kim jong un.jpg

A lejegyzett krónikák szerint ő volt a valaha volt legnagyobb golfjátékos, hiszen a par-72-es Pyongyang Golf Clubban egyszer 34 ütésből végigvitte a pályát – ráadásul ötször talált a játék közben egy ütésből a lyukba. Kim Dzsongun is a szívén viseli a sportág fejlődését, hiszen külön kérésére több fasort ültettek a minigolf-pálya fölé, hogy a játékosok nyugodtan, árnyéban élvezzék a játék minden pillanatát. Ami a házaspárt illeti, július 6. óta láttak napvilágot különféle találgatások Ri személyét illetően, amikor is a hölgy az ország vezetője mellett jelent meg egy koncerten, melyen amúgy maga Miki Egér is fellépett.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr244682134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása