Carlos Tevez nem számít idegennek a golfpályákon. A tavalyi szezonban például, öthónapos manchesteri kihagyását kihasználva, többször is ütőt ragadott. Most vasárnap azonban olyan élmény érte a greenen, melyet örökre a szívébe zárhat.

A Royal Lytham & St. Annes pályáján debütált caddie-ként Carlos Tevez, az argentin válogatott kiváló csatára. A balhés futballista honfitársának, Andres Romerónak segített be a British Open utolsó játéknapján. És ez, bizony nem egy pro-am verseny, mindez a golf történetének legrégebbi, leghíresebb tornáján történt. „A lehetőség, hogy végigmenjek a pályán és testközelből figyelhessem a világ legjobb játékosait, egészen felejthetetlen élmény volt.” – Mondta a dél-amerikai gólvágó.

12-júli-24-carlos tevet british open.jpg

Carlos Tevez és Andres Romero

A 109. helyen kiemelt golfozót amúgy maga Tevez kereste meg rendkívüli ötletével, miután Romero szombaton, a harmadik körben 77-et tüzelt, így jóformán kiesett a küzdelemből. A két jó barát úgy gondolta: miért ne, így Romero megadta a lehetőséget Teveznek, hogy állandó caddie-jét, Anibal Nunezt leváltva, ideiglenesen ő cipelhesse a golfozó ütőit. Kék sapkában és felsőben, no meg hatalmas táskájával a vállán Tevez jó nagy meglepetést okozott a nézőseregnek, ám az alkalmi beugrás sajnos nem bizonyult jó ómennek. Romero a bent maradt 82 fős mezőnyből az utolsó helyen ért célba, miután 12-vel par feletti 82-t ütött. Összesen 18-cal került par felé. „Nem tudtam túl sok tanácsot adni neki, csak vittem a táskát és buzdítottam minden lyuknál. Andres profi és nélkülem is mindent tud már a játékról.” – Mondta Tevez.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr644674666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása