Ki tudja vajon megmondani, hogy kit illet a LeBronold Palmer megnevezés? Pontosabban, mit. Az újdonsült NBA-bajnok, legújabb cipőjét ugyanis a golf királyáról, Arnold Palmerről nevezte el – tudtán kívül.

„King” James legújabb Nike kosárcipője a „Lebronold Palmer 9 low” nevet kapta, mely sokak szerint a 82 esztendős, egykori kiváló golfozó, Arnold Palmer előtti tisztelgés jele. Akik azonban közelebb állnak a Miami Heat játékosához, pontosan tudják, hogy a tisztelgés bizony a hasonló nevű üdítőitalnak jár, ugyanis az úgynevezett Arnold Palmer, egy félig jeges tea, félig pedig limonádé összetételű tengerentúli frissítő. Más kérdés persze, hogy anno ezt is a golfjátékosról nevezték el, hiszen a 60-as években Palmer rendre ezt az italt rendelte magának a partik közepette. Később persze egy egész márka épült a teás limonádé köré, melynek arcképe maga Palmer lett. LeBron James cipőjének talpbetétjén azonban egy pohár üdítőital látható, nyilván az előbb említett Arnold Palmer mix.

12-júli-25-nike labron james.jpg

Az tehát egyelőre még nem tiszta, hogy a nagydöntő legértékesebb játékosának választott James kinek, vagy minek állít emléket legújabb kollekciójával, azért a játékos legutóbbi internetes bejegyzése alapján lehet sejtésünk a dologról. A kép megjelenítése mellé LeBron ezt írta ki rajongóinak: „Igyátok srácok”.  

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr774674718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása