Bárki, aki azt gondolta az elmúlt hetekben Rory McIlroy-ról, hogy formán kívül játszik, az rossz meccset nézett a tévében. Vagy legalábbis egy rossz McIlroy-t nézett a tévében.

McIlroy egy kis foci mókában vett részt a hét elején, amikor megjelent az EA Sports játékfejlesztő cég, úgynevezett „Crossbar Challenge” próbatételén. Ebben a versenyben a labdarúgóknak el kell találniuk a felső kapufát, általában félpályáról. Láthattuk már a legnagyobbakat is téveszteni, lőtt már kapu(fá)ra a Manchester United, vagy éppen az Arsenal legénysége is. Most azonban csavartak egy kicsit a játékszabályokon, hiszen mégsem várhatjuk el, hogy az észak-ír profi golfozó focicipőt húz majd és lábbal ível a felső lécre. McIlroy, hivatásához hűen golflabdával és ütőkkel érkezett a megmérettetésre és pár próbálkozás után elhallgattatta kritikusait. Aki megkérdőjelezte eddig McIlroy edzésmunkáját, az nyugodtan koncentráljon másra. Bár a golfozó gyengélkedett az utóbbi időben, ha valaki el tud találni a levegőben egy vízszintes csövet egy közepes vassal, akkor a puttolás ugyan miféle nehézséget okozhat?

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr724652103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása