Ted Potter Jr. első PGA Tour győzelme többet ér, mint a jelentős pénzdíj, melyet amúgy a 28 éves újonc hazavihet a verseny után, de a fiatal golfozó mellett mások is helyett kaptak a hét legszebb ütéseit bemutató rovatban.

A vasárnapi rájátszás harmadik lyukánál Potter egy másfél méteres birdie-vel zárta le a tornát Troy Kelly ellenében a Greenbrier Classicen, így a győztes automatikusan kvalifikálta magát a jövő évi Mastersre. A győzelem volt persze a legfontosabb, pláne egy olyan golfozónak, aki 2004-ben csatlakozott a Nationwide Tourhoz és csak a tavalyi évben kezdett el úgy igazából sikeresen játszani. Első versenyén holtversenyben a 13. helyen finiselt, ám az azt követő öt hét mindegyikén lemaradt a cutról. A balkezes játékos a hatodik olyan golfozó idén, aki élete első tornáját nyeri. Nem mellékesen 1.098.000$-t vihet haza, ráadásul a FedEx Cup világranglistáján a 173. helyről egyenesen az 51-re ugrott. A Greenbrier torna két nagy sztárja, Tiger Woods és Phil Mickelson egyaránt lemaradtak a hétvégi körökről.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr124644322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása