Július 5. Amikor már mindenki azt gondolta, hogy az amerikaiak nemzeti ünnepe-, a függetlenség napja után nyugodtan készülhet a héten megrendezésre kerülő Greenbrier Classic tornára. Aztán megérkeztek a csajok.

Bár az U.S. Women’s Openre utazó játékosok által készített videó több kérdést vet fel, mint ahány féle válasz létezik, azért vizsgáljuk meg kicsit alaposabban is a művet. A videó elején hadonászó hölgy, bizonyos Cindy Lacrosse, jól ismerhetjük, amerikai profi golfozó nő. Őt váltja a már ténylegesen is rappelő Tiffany Joh, majd jön a táncos lábú Michelle Wie is. A dal, amire mindezt előadják, DJ Khaled, „All I do is win” (szabad fordításban: „Mindig csak nyerek”) című költeménye, a „Victory” („Győzelem”) albumáról. A kiadó neve sem érdektelen, „We the best”, azaz „Mi vagyunk a legjobbak”. Az üzenetet tehát értettük. A kisfilmben amúgy minden bizonnyal azt a repülőjáratot látjuk, mely egyenesen a női Openre szállítja a játékosokat és nagyon úgy tűnik, hogy a gép csak akkor szállhat le, ha már mindenkinek a magasban a keze. Az U.S. Women’s Open amúgy csütörtökön vette kezdetét a wisconsini Wlackwolf Run golfkomplexumban. Ezek után felesleges is azzal viccelődni, hogy ki fog nyerni, hiszen tudjuk… a lányokkal bármi is történik a hétvégén, mindenki csakis nyerhet a tornával.  

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964631980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása