Miután a múlt hétvégén Bubba Watson „szabadságot vett ki”, a Masters bajnoka bejelentkezett a CBS This Morning című műsorban, ahol a játékáról, örökbe fogadott fiáról és Tiger Woods-ról is faggatták.

Watson, aki az Openen még a cut előtt búcsúzott, az első két fordulóban Tiger Woods-szal játszott együtt és a Masters bajnoka elmondta, Tiger bizony visszatért. Jack Nicklaus rekordja pedig jobb, ha elkezd aggódni.

12-juni-24-bubba watson.jpg

Érdekes, hogy a rajongók ennek ellenére nem látják az eredményeket az egykori világelsőtől, ám Watson szerint ez nem elsősorban Woods miatt van így: „Visszatért, ezt bizton állítom. Mindenkinek vannak rosszabb periódusai, de emlékezzünk csak vissza, amikor a 90-es években elkezdett játszani, sok játékos miatta vált jobb golfozóvá. Ám ezek a fiúk azóta sokat fejlődtek – a golf maga is sokkal jobb lett – így Tiger ingadozó formája teljesen érthető, hiszen egyre jobb játékosok ellen lép pályára.” És, hogy mi újság a major tornagyőzelmekkel? „Tiger biztos, hogy hamarosan újabb majort nyer. Tudják, ha egészséges marad, akkor szinte biztos, hogy megdönti majd Jack rekordját, hiszen Tiger még jó 10 évig ott lesz a mezőnyben. Gondoljunk bele, 10 év alatt négy győzelem?”

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr764607814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása