Az U.S. Open díjátadó ceremóniáján meglehetősen érdekes dolog történt – sokak szerint a hét legizgalmasabb és legszórakoztatóbb pillanata. Berepült az angol dzsungelmadár.

Már-már teljes mértékben magáénak tudhatta Webb Simpson az U.S. Open bajnoki trófeáját, amikor a 18. greenen megjelent egy férfi, brit zászlós (Union Jack) kalappal a fején, majd madárhangokat kezdett utánozni. A szürreális pillanatoknak az USGA alkalmazottja, Mike Davis vetett véget, aki kiráncigálta a képből a madárembert. Ha minden igaz, a betolakodó férfi egy 40 éves angol lakos, aki amúgy a „Jungle Bird”, azaz „Dzsungelmadár” néven fut. A férfi, aki Facebook- oldalán bár kitalált karakterként aposztrofálja magát, amúgy az őserdők kiirtása ellen fellépő aktivista – a golfpályán való megjelenése így minden bizonnyal feltornássza rajongói számát akár még 100 fölé is.

12-juni-19-madárember.jpg

Ami mindenképpen figyelemreméltó az alábbi videóban:

-        A madárember belépője fantasztikus, szinte profi. Egyből az arcunkba kapjuk Jungle Birdöt. A ruha és a hang is kifogástalan.

-        Webb Simpson „épp most nyertem meg az U.S. Opent” attitüdje, a madárember szinte teljes figyelmen kívül hagyása.   

-        Mike Davis takarítása. Davis az, aki felel az U.S. Open pályáiért, így még jó, hogy komolyan veszi a dolgát. Számára a trófea átadásának ceremóniája szent és sérthetetlen, így nem meglepő, hogy amerikai focis módjára lépett fel. Belefér.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr304598627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása