Azok, akik szoronganak a repüléstől, inkább ne olvassák el az alábbi történetet. És a szorongó golfozók is lapozzanak!

 

Szerda délután egy repülőgép kabinajtaja ugyanis kiszakadt a gép testéből, majd rázuhant egy floridai golfpályára. A CNN beszámolója szerint a balesetben senki nem sérült meg: A Canadair CL600-as típusú repülőgépe éppen a floridai Pompano Beach-re készült Opa-Lockáról a szerdai napon, ám egy ritka kényszerhelyzet miatt végül a Fort Lauderdale-i Hollywood International Airporton landolt. Az ajtó ugyanis, melyben amúgy behúzható lépcsősor is csatlakoztatva volt, több ezer láb magasságból a fák lombkoronáin át magának utat törve éppen egy Hallandale Beach-hez közeli golfpályán landolt.

12-maj-29-plane.jpg

A Westin Diplomat Resort & Spa létesítmény a baleset alatt szerencsére éppen zárva volt, így senki nem tartózkodott a greeneken. Az egyelőre még tisztázatlan, hogy a magánrepülőgép miért veszítette el az ajtaját, ám az eset jelenleg szakszerű vizsgálatok alatt áll. A repülőtérre való megérkezése után mindenesetre az sem volt egyértelmű, hogy hol lehet a hiányzó ajtó, így a repülőtéri szakértők azonnal jelezték a toronynak, hogy bármilyen fel- vagy leszállás megkezdése előtt át kell vizsgálniuk a kifutópályát, ugyanis egy ajtó nélküli gép futott be a területre.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr564558599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása