Két héttel az U.S. Open előtt, Tiger Woods az Olympic Clubban tesztelte tökéletesített ütőjátékát. Majd ismét gép elé ült és chaten válaszolt rajongói kérdéseire.

 

„Nagyon izgatottak vagyunk az új ütésem miatt. Az elmúlt időszakban nem ment túl jól a játék, de már megtaláltuk a gyengébb eredmények okát.” – Mondta Woods. „A kulcs aaz ismétlésszám, valamint a megfelelő hit beépítése az ütésekbe.” Tiger Woods több ismeretlen internetezőtől kapott különféle kérdéseket, ám olyan hírességek is bekapcsolódtak a 34 perces diskurzusba, mint az olimpiára készülő hármas ugró reménység Erica McLain, valamint az NBC golfszakértője, Roger Maltbie.

 

12-jun-01-tiger.jpg

 

A chatelés előtt az egykori világelső az Olympic golfpályáján gyakorolt, ahol 9-es vassal úgy talált greent, hogy a labda a zászló magasságáig pattant fel. „Ez egy nagyon nehéz teszt lesz.” – Jósolt a hétvégi tornával kapcsolatban Woods, majd gyorsan a wekbamerája elé ült. Azonnal felmerültek a major tornagyőzelmek, hiszen Woods köztudottan megpályázta Jack Nicklaus 18-as rekordját. Tiger már 14-nél tart, ám a 2008-as U.S. Open óta egyszer sem diadalmaskodott kiemelt versenyen. „Azt hiszem, ez a karrierem végén dől majd csak el, hogy összejön-e, vagy sem. Jacknek 24 évébe telt, hogy bezsebelje a 18 major serleget, én pedig még csak 17 éve játszom profi szinten.” A beszélgetések során az is elhangzott, hogy Woods még mindig imád golfozni és továbbra is ég benne a vágy, hogy minden versenyen megverje a teljes mezőnyt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr974558636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása