A Golf Channel szakírója, Jason Sobel egy meglehetősen érdekel történetre hívta fel a golfrajongók figyelmét. Egy bizonyos Joey Snyder III az elmúlt hat évben ott volt a PGA Touron, ám az említett időszakban egyetlen egyszer sem lépett pályára. Rejtélyes sérülés.

 
Az az igazán érdekes az egészben, hogy Snydernek ennek ellenére megmaradt a PGA Tour tagsága. A játékos egy furcsa sérülés miatt hagyta ki az utóbbi hat évet, melyet a legtöbb orvosa félrediagnosztizált. 2009-ben egy sérvműtéten esett át, ám nyomban a beavatkozás után azt mondták neki a szakértők, hogy újra kés alá kell majd feküdnie, mivel a csípője sem tökéletes. Végül egyik beavatkozás sem oldotta meg a problémáit és Snyder továbbra sem tudott lendíteni. Az egész idő alatt a legfurcsább az volt, hogy nem szűnt meg a PGA Tour tagsága, hiszen a szabályok értelmében, ha egy teljes státusú játékos sérült, úgy nem csak orvosi ellátásról biztosítják, de a havi fizetését is rendre kiküldik.
 
 
A leghihetetlenebb dolog az a történetbe, hogy az elmúlt hat évben a golfozó egyszer sem lépett pályára a Touron, a két gyermeke pedig még soha nem látták munkába indulni apukájukat. "Minden egyes napomat otthon töltöttem, amióta megszülettek. Ez nagyszerű dolog, talán ez az egyetlen, ami miatt nem őrültem bele a semmittevésbe." - Meséli Snyder. "Papa, miért kell elmenned? - kérdezték tőlem a kicsik, de meg kellett nekik mondanom, hogy 'Apu ezzel keresi a kenyerét, bár tudom, hogy még nem láttátok, de remélhetőleg hamarosan megnézhetitek, hogy apu mit is csinál munka közben." 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34531162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása