Tiger Woods - Egy a sok közül...

2012.05.07. 11:21

Szerző: golfdroid

Címkék: tiger woods

„Lássunk egy Bubba Watsont.” – Kiabálta be egy néző, amint Woods éppen nekikészülődött ütésének az erdőben. „Lássunk egy 2008-as Tigert.” – Kontrázott rá egy fanatikus rajongó. Nos, egyikük kívánsága sem vált valóra, 2012-ben ugyanis egy egészen hétköznapi Tiger Woods harcol a golfmezőnyben.

 
Ha idén Tiger pályára lép, szinte minden kimenetel benne van a pakliban. Egy dorali kiszállás, egy győzelem a Bay Hillen, egy holtversenyes 40. finis a Mastersen – no meg egy idő előtti távozás a Wells Fargo Championshipről. Tiger Woods ugyanis nem tudott cutban maradni két nap után, így az egykori világelső karrierjében először fordult elő, hogy ugyanazon a versenyen kétszer is lecsúszik a hétvégi fordulókról. Legutóbb 2010-ben, nyolc ponttal szorult ki a mezőny felsőházából a Wells Fargón. (Hozzá kell tenni, hogy tavaly lábsérülése miatt nem indult a tornán.)
 
Tiger Woods már nem tűnik ki a tömegből
 
A Quail Hollow-i pályán a par-5-ös ötödik lyuknál meglehetősen érdekes dolog történt. Woods két ütésből már greenre célzott, ám a labdája – elhagyva a nézők seregét – egyenesen az erdőbe hullott, majd nyoma veszett. Több százan keresték a játékszert, ám azt egész egyszerűen elnyelte a föld. Nagyon úgy tűnt, hogy valaki elemelhette Tiger Woods labdáját, így a játékmester szabad labdát ítélt, azaz Woods új kis fehér gömböt ejthetett lábai elé – ekkor vártak Bubba Watson-i, vagy egykori tigeri csodát a szurkolók, ám a szenzáció elmaradt, Woods végül parra tudta hozni a szakaszt. A 9. lyuknál 15 méterrel rövidebbet ütött a kelleténél, majd leszegett tekintettel magába fordult. A nézők halkan susmorogni kezdtek. Egy téma köré épült a beszélgetés – Tiger Woods hamarosan hazaindul.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr444493654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása