Kenny Ngo éppen saját San Diegó-i lakásának konyhájában ügyködött, amikor észrevett egy betolakodót. A fiatal csörgőkígyó amúgy túlerőnek bizonyult volna a férfi számára, ám egy igazi golfrajongó mindig tudja, hogy mit kell tennie vészhelyzetben.

 
A 40 éves férfi azonnal golfütőjéhez nyúlt és kétszer is hatalmasat csapott a kígyóra. Az első ütés célt tévesztett, ám másodjára halálos sebet ejtett támadóján. Ngo azonban felfigyelt egy kisebb sebre a lábán, melyet minden bizonnyal a csörgőkígyó ejtett, így gyorsan felkapta a telefonját és beütötte a 911-et. A méreg azonban már hatni kezdett, így Ngónak még a beszéd is nehezére esett. „Az a zsibbadás…úgy éreztem, mintha az egész testem feldagadt volna és szinte egyáltalán nem voltam képes kommunikálni.” – Mondta Ngo a San Diegó-i KGTV híradásában.
 
 
„Megpróbáltam elmondani a pontos címet, de nem értették, amit mondok.” A diszpécser szerencsére össze tudta rakni a félszavakat, így azonnal mentőt küldtek a férfi házához. Ngo ekkor már a földön feküdt mozdulatlanul. Nem sokkal később szerencsére megkapta a méreg ellenszerét, így a 24 órás kórházi megfigyelést követően hazaengedték a kórházból.
 
 
Az Egyesült Államokban amúgy évente 7.000-10.000 kígyómarásos baleset történik, melyből a hivatalos jelentések szerint mindössze 12-15 halálos kimenetelű.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr584488805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása