Sajtótájékoztató helyett 19 szurkolói kérdésre válaszolt az egykori világelső. Elvileg Tiger két következő tornája volt a fő téma, ám Quail Hollow és a Players Championship mellett más is szóba került.

 
Az időzítés azonban meglehetősen furcsa, hiszen Woods a Masters óta nem ragadott ütőt, akkor ellenben karrierje legrosszabb „zöldzakós” teljesítményét mutatta be. Holtversenyben csak a negyvenedik helyen ért célba.
 
 
Tiger amúgy tipikusan minden tornája előtt beszélget a médiával, ám ezúttal a csütörtöki első fordulóig látni sem akarta a riportereket. Ehelyett hétfőn élőben kérdezhettek tőle rajongói. Íme egy-két érdekes kérdés és természetesen felelet:
 
Min dolgoztak Sean Foley-val a Masters óta?
 
„A Mastersen igencsak meggyűlt a bajom a labdák elütésével, azaz a hosszú játékot beszéltük át. Seannal kijavítottuk a hibákat. A testtartásommal volt a probléma, a kiinduló- és a befejező helyzetem is hibás volt. Több száz ismétlés után azonban azt mondhatom, hogy belém ivódott a megfelelő mozdulatsor.”
 
Ütött-e valaha albatroszt, azaz a par-nál hárommal jobbat?
 
 „Karrierem során kétszer ütöttem albatroszt, de egyiket sem versenyen. Egyszer még 1995-ben a walesi Walker Cup gyakorlása közben, aztán az Isleworth-ön is összejött egy.”
 
Kedvenc putt?
 
„Mindenképpen az 1997-es Masters, amikor 12 ütéssel nyertem és rekordot érő 270 ponttal zártam a tornát – az volt az első major tornagyőzelmem. Az a négylábas putt a legutolsó lyuknál örökre megmarad bennem. Édesapám ott állt mögöttem a greenen, az volt a legnagyobb ütésem.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr234485383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása