Carl Pettersson igen eredményes, ám kevésbé látványos játékkal nyerte meg a Harbour Town-i tornát, így a PGA Tour Shots of the week rovata most elsősorban nem róla szól.
 
Rémisztően kezdődött az RBC Heritage torna, hiszen egy aligátor zavarta meg Brain Gayt a 15-ös lyuknál. Ám az incidens csak az érintette zavarta meg (Gay ki is esett a második forduló után). Carl Pettersson kiváló játékkal győzte le Zach Johnsont az RBC Heritage torna vasárnapi játéknapján. Pettersson 2-vel par alatti 69-et ütött, így ötpontos előnnyel zárt riválisa előtt. A 34 éves svéd játékos egyszer ugyan leadott 14 kilót, ám a felesleges súllyal együtt remek ütésformájától is megszabadult. Idén azonban a kilók és a régi lendítés is visszatértek, Pettersson mindenkit lejátszott a Harbour Town Golf Links pályáján. Összesítésben 14-gyel került par alá, s győzelmével karrierje ötödik PGA Tour-sikerét szerezte meg.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr464461423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása