Azok után, amik Tiger Woods és Hank Haney között lezajlottak az utóbbi hetekben, csoda, hogy a játékos egykori edzője a minap megvédte tanoncát.

 
Bay Hill bajnoka jelenleg a riporterek legfőbb kiszemeltje, bár ez soha nem volt másként, most mindössze annyi a különbség, hogy Tigerről pluszban egy könyv is megjelenik, melyet nevezetesen éppen Hank Haney írt.
 
Hank Haney és Tiger Woods
 
A botrányos művel kapcsolatban most a golfedző is a reflektorfénybe került, így egy sajtótájékoztatón az Orlando Sentinel egyik riportere azonnal Haney-nek szegezte a kérdést, mely szerint igaz-e, hogy Tiger rendszeresen teljesítménynövelő szerekkel él. Haney azonban nem sokat teketóriázott, azonnal rávágta: „Nem. Nem hiszem, hogy Tiger valaha is ilyesmit használt volna.” Haney-nek nincs szüksége az efféle botrányokra, a The Big Miss című könyve így is az egyik bestsellere lehet az idei évnek. „Tiger úgy edz az edzőteremben, hogy azt el sem hinnék. A személyi edzője vagy 25 évig a legjobb barátom volt és biztosan tudom, hogy olyan tiszta volt, mint a patyolat.” Haney a könyvéről is szólt egy-két szót, hiszen újabb vádak érték azzal kapcsolatban, hogy irományában a nagy nyilvánosság elé tárt egy amúgy rendkívül intim és bizalmas tanár-diák kapcsolatot. „Ezek nem csupán az ő emlékei. A történetein nincsen lakat.” – Mondta Haney. „Ezek ugyanúgy az én emlékeim is és mindenképp elérhetővé akartam tenni az emberek számára.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874363864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása