A hétvége a golfé a MOM Parkban, ami családos programajánlóként is felfogható.

A Magyar Golf Szövetség, a hazai golf létesítmények és a MOM Park közös golfozásra invitál a hétvégén a XII. kerületi bevásárló központba, a MOM Parkba. Bár már a pályákon is lehet játszani, s remek időt ígérnek a meteorológusok a hétvégére, ezúttal mégis a benti program a figyelemre méltó.



A Forest Hills Golf & Country Club, a Greenfield Golf, a Highland Golf Club & Academy, a Magyar Golfozó Nők Egyesülete, a Magyar Golf Club, az Old Lake Golf Club, a Royal Balaton Golf & Yacht Club és a St. Lőrinc Golf Club munkatársai várják interaktív programokkal az érdeklődőket. A szimulátor, a putting green és a SNAG sziget segítségével minden korosztálynak jó körülmények között lesz lehetősége kipróbálni az ütéseket.
A legkisebbeket is érdemes elvinni a MOM Parkba, mert számukra egy külön sziget kerül kialakításra, ahol a Magyarországon egyedülálló és újdonságnak számító színes SNAG segítségével kipróbálhatják az eleinte nehéznek tűnő mozdulatokat, tehát igazán golfozhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884336059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása